SHOP ALIGA AQTIVE HER
Dagligt kosttilskud, for et liv i balance!

vælg mellem ren chlorella,
eller blandet med tang!

Detox

Chlorella har de gode egenskaber, at de tiltrækker og binder tungmetaller, pesticider, toksiner og bakterier, hvilket understøtter kroppens afgiftningsproces og renser de skadelige stoffer fra kroppen.

100% Dansk Produkt

Aliga Aqtive’s produkter er produceret i Danmark af Aliga ApS, som er en registreret fødevarevirksomhed hos Fødevarestyrelsen, hvilket betyder, at de følger de regler og kvalitetskrav, som stilles for dansk produktion.

NEMT AT BRUGE

Aliga Aqtive’s højkvalitetsprodukter findes i pulver og kapsler. Produktet er nemt at tilføje til dine daglige rutiner, og kan tilføjes i al drikkelse og mad. Chlorella-kapslerne kan tages sammen med dine andre vitaminer.

ENERGI SKABENDE

Gennem sin rensende virkning og ernæringsmæssige indhold, hjælper algerne med at øge kroppens vitale energi ved at afbalancere kroppens pH-niveauer, hjælpe tarmsystemet samt styrke immunsystemet.

100% KVALITET FRA DANMARK

Aliga Aqtive er produkter med fokus på havets vidundere. 

Vi bruger verdens ældste alge, chlorella i vores produkter. Det som gør alger helt unik og utrolig vigtigt, er dets mange positive effekter på menneskets livskvalitet og dets egenskab til at forbedre immunforsvaret. Alger er også med til at bygge et sundere liv op omkring de nærende stoffer som proteiner, mineraler, vitaminer, klorofyl, fucoidan og carotenoider. 

Vi mixer også vores chlorella med blæretang, som er en naturlig makroalge – rig på fibre, fucoidan og jod.

Aliga Aqtive juice

følg os på de sociale medier

Find spændende og inspirerende information, tips og konkurrencer!