Dansk Produceret
Vores produkter er produceret under højeste kontrol
Shop her

PLANTEBASERET KOSTTILSKUD FRA DANMARK

Hver gang, du køber et produkt med Aliga Aqtive-logoet, kan du føle dig tryg vel vidende, at det er et kvalitets produkt, som er produceret i Danmark af Aliga Microalgae. Aliga Microalgae er en registreret fødevarevirksomhed hos Fødevarestyrelsen, og følger derfor regler og kvalitetskrav, som stilles til danske producenter. 

Alle vores råvarer er nøje udvalgte med henblik på bæredygtighed, kvalitet og forsyningssikkerhed. Ved at producere vores egne produkter, er vi tæt involveret i hele processen for vores kosttilskudsprodukter, og kan derfor sikre dig en høj kvalitet. 

Med vores produkter sætter vi fokus på fordelene ved at købe danskproducerede produkter – høj kvalitet til prisen, fastholdelse af danske arbejdspladser, ordentlige arbejdsvilkår samt respekt for miljø og dyrevelfærd. Med mærkningen ‘’Dansk Produceret – Danske Jobs’’ vil vi gerne signalere, at vi viser respekt for det traditionelle, danske håndværk i vores produktion.

Dansk Chlorella Pulver

Gode grunde til at vælge dansk

HØJ FØDEVARESIKKERHED

Hos Aliga Microalgae er vi underlagt Fødevarestyrelsens løbende råd og kontroltjek. Du er dermed altid sikret sunde, friske og ikke mindst godkendte produkter, som alle er produceret på rene og gennemtestede faciliteter.

KVALITETSSTEMPLET

Når vi køber ind til produktion af alger, har vi stort fokus på kendskabet til algen. Vi har skabt nogle tætte relationer til danske såvel som udenlandske leverandører. Derved kan vi nemt følge processen på tæt hold, hvilket sikrer høj kvalitetskontrol.

STØTTER HINANDEN

Vi gør en dyd ud af at støtte hinanden i det danske samfund. Den bedste måde at gøre dette på, er at købe så mange af vores råvarer lokalt. Derfor bliver vores blæretang blandt andet høstet i Kattegat.