100% Dansk Produceret
Vores produkter er produceret ved vesterhavets smukke kyst
Shop her

100% dansk produceret!

Aliga Aqtive’s kosttilskudsprodukter er produceret i Danmark. 

Hver gang du køber et produkt, som bærer Aliga Aqtive logoet, kan du føle dig tryg i at vide, at det er et højkvalitetsprodukt, som er produceret i Danmark af Aliga Microalgae. Aliga Microalgae er en registreret fødevarevirksomhed hos Fødevarestyrelsen og følger de høje regler og kvalitetskrav, som stilles til danske producenter. 

Alle vores råvare i produkterne er nøje udvalgt med henblik på bæredygtighed, kvalitet og forsyningssikkerhed. Ved at vi producere vores egne produkter, er vi tæt involveret i hele processen for vores kosttilskudsprodukter og kan derfor sikre vores kunder en høj kvalitet. 

Med vores produkter sætter vi fokus på fordelene ved at købe dansk produceret produkter – høj kvalitet til prisen, fastholdelse af danske arbejdspladser, ordentlige arbejdsvilkår samt respekt for miljø og dyrevelfærd. Med mærkningen ‘’Dansk Produceret – Danske Jobs’’ vil vi gerne signalere, at vi viser respekt for det traditionelle, danske håndværk i vores produktion.

Dansk produceret alge

Gode grunde til at vælge dansk.

Miljøet

Chlorella algen indeholder calcium, som er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler, og samtidig meget vigtigt for at vedligeholde tænder og tandkød. Calcium er også med til at hjælpe med en bedre fordøjelse, og et tarmsystem i balance.

Lokalt marked

Når vi køber ind til produktion af algen, er det vigtigt at vores ingredienser leveres fra lokale produktioner i Danmark, og derved kan vi nemt følge processen på tæt hold, som sikrer høj kontrol af kvaliteten. Vi dyrker algen i vores egne tanke, som derved også fastholder den høje kvalitet.

R&D

Aliga har bygget et avanceret højteknologisk sterilt indendørs produktionsanlæg, som er det eneste af sin slags i norden, med fokus på kultivering af bl.a. chlorella. Og samtidig med det fokus at producere lokal chlorella til det danske marked.

Støtter hinanden

Vi gør en dyd ud af at støtte hinanden i det danske samfund. Og den bedste måde vi har kunne gør dette på, er ved at købe lokalt, så vi i samarbejde med de lokale landmænd og andre, kan få mest muligt ud af egen produktion.