Opskrifter med alger
Lækre opskrifter med et twist af alge!
Shop her

Juices og smoothies

Bagværk og andet

OPSKRIFTER MED CHLORELLA OG BLÆRETANG

Aliga Aqtive Dansk Chlorella Pulver og Dansk Chlorella & Blæretang Pulver er ideel til brug i madlavning. Pulverprodukterne egner sig super godt til dig, som ikke ønsker at indtage dit kosttilskud som kapsler, men derimod foretrækker at få de gode vitaminer og mineraler ind gennem din regulære kost. Der kan være mange grunde til, hvorfor man foretrækker at indtage sin kosttilskud på denne måde. Måske synes man blot, det er mere lækkert – og det kan man jo godt forstå, når man kan blande det i alle sine lækre ynglings opskrifter.

ALGER I DIN MADLAVNING

Ovenfor finder du et udvalg af vores opskrifter med Chlorella og Blæretang til inspiration. Vores opskrifter er blot forslag, som vi også laver og bager til, når vi besøger vores forhandlere rundt om i landet. Du kan tilføje Chlorella og Blæretang i de fleste af de opskrifter du allerede bruger for at give dem et lidt grønnere twist. Når vi besøger vores forhandlere er især vores opskrift på Glutenfri Knækbrød med alger en kundefavorit. Folk elsker den sprøde, kernefyldte snack med den grønne farve og et boost af B12 vitaminer samt jod. Find inspiration til brug af alger i madlavning her på siden.

Danskproduceret algetilskud til hele familien

Aliga Aqtives Chlorella og Blæretang er 100% Dansk produceret. Chlorellaen dyrkes, høstes og pakkes på vores lokation i Hjørring i Nordjylland. Algerne dyrkes i lukkede tanke, der sikrer, at vores produkter bliver af den højeste kvalitet, samtidig med at vi undgår uønskede bakterier i algeproduktionen. Blæretangen , som vi bruger i vores produkter høstes i Kattegat, hvorefter vi pakker det i Hjørring. Den danske produktion giver dig som kunde en vished om, at vi lever op til danske standarder og kvaliteter. Derudover er der ikke udledt unødvendig CO2 på transport af produkterne i processen. Vi er utroligt stolte af vores danske produktion.

Tilbud
Dansk Chlorella Tabletter

Dansk Chlorella Tabletter

Original price was: kr. 109,95.Current price is: kr. 82,45.
Tilbud
Dansk Chlorella og Blaeretang Pulver

Dansk Chlorella & Blæretang Pulver

Original price was: kr. 149,95.Current price is: kr. 112,45.
Tilbud
Dansk Chlorella pulver

Dansk Chlorella Pulver

Original price was: kr. 119,95.Current price is: kr. 89,95.