NATURENS ALGER
Rig på vitaminer
Shop her
Aliga Aqtive pulver sortiment

OM ALIGA AQTIVE'S ALGER

Alger er nogle af de ældste planter på jorden, og danner baggrund for alle vækster og afgrøder, som vi dyrker i dag. Alger er også et af de stærkeste fundamenter i den globale ‘’plant-based’’-trend, som vi ser i forbindelse med mad og helsekost i nyere tid.

Mikroalger som Chlorella, Schizochytrium og Haematococcus pluvialis, eller makroalger som tang, er rige på en lang række næringsstoffer, som besidder fantastiske egenskaber. Alger indeholder vitaminer, mineraler, Omega-3 fedtsyrer samt klorofyl. Læs mere om naturens alger her.

VORES CHLORELLA

Hvad er Chlorella

Chlorella er en encellet grøn ferskvandsalge, der er fyldt med mange forskellige næringsstoffer, hvilket gør den perfekt til fødevarer og som kosttilskud. Algens indhold af næringsstoffer som vitamin B12 såvel som klorofyl giver et godt ernæringsmæssigt supplement til kosten.

GODT TIL VEGETARER OG VEGANERE

Da Chlorella er 100 % naturligt og stammer fra den næringsrige grønne alge, er det en plante, som er meget velegnet til både vegetarer og veganere, da den kan hjælpe til at få det daglige indtag af vitamin B12 som er anbefalet. B12-vitaminet kan blandt andet bidrage til et normal energistofskifte, og til immunsystemets normale funktion.

VITALITETS ENERGI

Chlorella indeholder B12 vitamin som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og derved fremme overskuddet i perioder, hvor man kan trænge til ekstra energi og overskud i en presset hverdag.

Brug algen i perioder hvor du trænger til en hjælpende hånd med overskuddet og booste energien.

VORES SPIRULINA

Hvad er SPIRULINA

Spirulina er en biomasse af cyanobakterier, som kan indtages af mennesker og dyr. De tre arter er Arthrospira platensis, A. fusiformis og A. maxima. Arthrospira, der dyrkes over hele verden, er meget populært so kosttilskud til os mennesker pga dens styrker.

DEN GRØN BLÅ FARVE

Spirulina kan optage sollyset og omdanne det til energi via fotosyntese. Netop derfor indeholder spirulina også stoffet klorofyl. Klorofyl er et helt naturligt farvestof, som findes i alle grønne planter – mere præcist, i planternes grønkorn.

VORES NYE PRODUKTER

Vores helt nye produkt linje indeholder 10 produkter med alger. Heraf er hele 4 af produkterne med spirulina, og det er der en rigtig god grund til, spirulina er nemlig en meget populær og efterspurgt alge i kosttilskuds verdenen på grund af dens mange gode egenskaber.

VORES BLÆRETANG

HVAD ER BLÆRETANG?

Blæretang er en brunalge, som vokser ved alle danske kyster. Blæretangen udmærker sig ved at være naturligt rig på organisk bundet jod. Blæretang er sammen med andre mikro- og makrotangarter betragtet som havets grøntsager.

NATURLIG KILDE TIL JOD

Blæretang er en rigtig god kilde til jod, som bidrager til normalt stofskifte samt bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Som en del af skjoldbruskkirtlens hormoner.
Derudover bidrager jod til at vedligeholde en normal hud, samt et normalt energistofskifte.

GOD MAVE

Blæretang er en plante med mange egenskaber men en af de bedste er muligvis dens hjælp til at få en sund mave. Tangen støtter nemlig mave-tarm sundheden, samt hjælper til at støtte fordøjelsen ved at understøtte en bedre afføringsevne.

VORES VEGANSKE OMEGA-3

HVAD ER VEGANSK OMEGA-3?

Vores veganske Omega-3 er baseret på det patenterede produkt AvailOm HIGH DHA Alge. AvailOm er et mix af algen Schizochytrium, som har et højt indehold af DHA-fedtsyre, og aminosyren L-Lysin, og har 5 gange mere biotilgængelighed end den normale flydende omega-3 fra fiskeolie.

Godt for hjerne og syn

Vegansk Omega-3 med DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og vedligeholde et normalt syn. Aliga Aqtives veganske Omega-3 er utrolig populær hos gravide, da både moder og baby opnår gavnlige effekter af den veganske Omega-3.

BESKYTTER HAVETS FISK

Vores veganske Omega-3 kommer fra alger, som er produceret i lukkede tanke på land. Derved undgår vi at belaste fiskene i havet, men får alle de nærende fedtsyrer, som fiskene normalt også får fra alger i havet, og samtidig undgår vi affaldsstoffer og andre tungmetaller, som findes i havets fisk.

VORES ASTAXANTHIN

HVAD ER ASTAXANTHIN?

Astaxanthin er en meget kraftig antioxidant, som kommer fra algen Haematococcus pluvialis, der er en lille, encellet mikroalge, laks og skaldyr spiser. Det er denne alge, som giver dem den naturlige røde farve.

GRØNSAGER FRA HAVET

Astaxanthin kommer fra alger som i nyere tid betegnes som havets grønsager. Fordelene ved at gøre brug af de sunde alger er blandt mange ting at man kan holde en sund og planterig kost med input fra næringsrige kilder.

FRA ALGER

Normalt får man oftest antioxidanterne fra Astaxanthin igennem f.eks. krill og andre skaldyr samt fisk. Aliga Aqtives antioxidanter kommer direkte fra den stærke kilde i Astaxanthinens alge. Derved sikre vi et koncentreret og kvalitetsdygtigt produkt fra planter.

Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.