NATURENS ALGER
Rig på PROTEINER og VITAMINER
Shop her
Alger i Dansk produceret kosttilskud fra alger fra naturen

OM ALIGA AQTIVE'S ALGER

Alger er nogle af de ældste planter på jorden, og danner baggrund for alle vækster og afgrøder, som vi dyrker i dag. Alger er også et af de stærkeste fundamenter i den globale ‘’plant-based’’-trend, som vi ser i forbindelse med mad og helsekost i nyere tid.

Mikroalger som Chlorella, Schizochytrium og Haematococcus pluvialis, eller makroalger som tang, er rige på en lang række næringsstoffer, som besidder fantastiske, sundhedsfremmende egenskaber. Alger indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, kostfibre, Omega-3 fedtsyrer, fucoidan samt klorofyl og antioxidanter. Læs mere om naturens alger her.

VORES CHLORELLA

Hvad er Chlorella

Chlorella er en encellet grøn ferskvandsalge, der er fyldt med mange forskellige næringsstoffer, hvilket gør den perfekt til fødevarer og som kosttilskud. Algens indhold af næringsstoffer som protein, vitaminer og mineraler såvel som klorofyl og antioxidanter giver et godt ernæringsmæssigt supplement til kosten.

GODT TIL VEGETARER OG VEGANERE

Da Chlorella er 100 % naturligt og stammer fra den næringsrige grønne alge, er det en plante, som er meget velegnet til både vegetarer og veganere, da den kan hjælpe til at få det daglige indtag af protein som er anbefalet. Vores Chlorella er også rig på vitamin B12. B12-vitaminet kan bidrage til et normal energistofskifte, og til immunsystemets normale funktion.

VITALITETS ENERGI

Chlorella indeholder B12 vitamin som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og derved fremme overskuddet i perioder, hvor man kan trænge til ekstra energi og overskud i en presset hverdag.

Brug algen i perioder hvor du trænger til en hjælpende hånd med overskuddet og booste energien.

VORES BLÆRETANG

HVAD ER BLÆRETANG?

Blæretang er en brunalge, som vokser ved alle danske kyster. Blæretangen udmærker sig ved at være naturligt rig på organisk bundet jod. Blæretang er sammen med andre mikro- og makrotangarter betragtet som havets grøntsager.

NATURLIG KILDE TIL JOD

Blæretang er en rigtig god kilde til jod, som bidrager til normalt stofskifte samt bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Som en del af skjoldbruskkirtlens hormoner.
Derudover bidrager jod til at vedligeholde en normal hud, samt et normalt energistofskifte.

GOD MAVE

Blæretang er en plante med mange egenskaber men en af de bedste er muligvis dens hjælp til at få en sund mave. Tangen støtter nemlig mave-tarm sundheden, samt hjælper til at støtte fordøjelsen ved at understøtte en bedre afføringsevne.

VORES VEGANSKE OMEGA-3

HVAD ER VEGANSK OMEGA-3?

Vores veganske Omega-3 er baseret på det patenterede produkt AvailOm HIGH DHA Alge. AvailOm er et mix af algen Schizochytrium, som har et højt indehold af DHA-fedtsyre, og aminosyren L-Lysin, og har 5 gange mere biotilgængelighed end den normale flydende omega-3 fra fiskeolie.

Godt for hjerne og syn

Vegansk Omega-3 med DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og vedligeholde et normalt syn. Aliga Aqtives veganske Omega-3 er utrolig populær hos gravide, da både moder og baby opnår gavnlige effekter af den veganske Omega-3.

BESKYTTER HAVETS FISK

Vores veganske Omega-3 kommer fra alger, som er produceret i lukkede tanke på land. Derved undgår vi at belaste fiskene i havet, men får alle de nærende fedtsyrer, som fiskene normalt også får fra alger i havet, og samtidig undgår vi affaldsstoffer og andre tungmetaller, som findes i havets fisk.

VORES ASTAXANTHIN

HVAD ER ASTAXANTHIN?

Astaxanthin er en meget kraftig antioxidant, som kommer fra algen Haematococcus pluvialis, der er en lille, encellet mikroalge, laks og skaldyr spiser. Det er denne alge, som giver dem den naturlige røde farve.

ANTIOXIDANTER

En af de største fordele ved Astaxanthin er dens store mængde af antioxidanter som kommer fra algen.

FRA ALGER

Normalt får man oftest antioxidanterne fra Astaxanthin igennem f.eks. krill og andre skaldyr samt fisk. Aliga Aqtives antioxidanter kommer direkte fra den stærke kilde i Astaxanthinens alge. Derved sikre vi et koncentreret og kvalitetsdygtigt produkt fra planter.

Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.