Om Aliga Aqtive's Alger
Rig på proteiner og vitaminer.
Shop her
Aliga Aqtive Chlorella & Tang pulver

SUPERFOOD FRA HAVET

Alger er meget mere end havplanter, der klistrer sig fast til din hud, når du har badet i havet. Det er den ældste plante på jorden og grunden til alle vækster og afgrøder, som vi dyrker i dag. Alger er også det stærkeste fundamentet i den globale ‘’plant-based’’-trend, som vi ser i forbindelse med mad og helsekost i dag.

Mikroalger, som f.eks. chlorella, eller makroalger som f.eks. blæretang, er ekstremt rige på en lang række næringsstoffer, som er vigtige for vores sundhed. Alger er en naturlig kilde til proteiner, vitaminer, mineraler, kostfibre, fucoidan samt klorofyl og antioxidanter. Forskere mener, at alger indeholder 10 gange så mange næringsstoffer som landplanter, hvilket gør det til en rig, naturlig og funktionel ingrediens, der understøtter en række clean label og vegan claims, når den bruges som et dagligt kosttilskud eller ingrediens i mad.

Fordelene ved vores kvalitets alger

Hvad er Chlorella

Chlorella er en éncellet grøn ferskvandsalge, der er fyldt med mange forskellige næringsstoffer og beskrives ofte i folkemunde som en superfood vare, hvilket gør den perfekt som kosttilskud. Chlorellaens høje indhold af næringsstoffer som protein, vitaminer, mineraler såvel som klorofyl og antioxidanter, giver det et godt ernæringsmæssigt supplement til kosten og hjælper med at støtte immunforsvaret og rense kroppen.

Hvad er blæretang?

Blæretang er en brunalge, som vokser ved alle danske kyster. I folkemunde er den en af verdens sundeste fødevare, hvilket blandt andet skyldes det høje indhold af vitaminer, mineraler, kostfibre og stoffet fucoidan.

Et liv i velvære

Har du brug for ekstra energi eller skal du præsterer ekstra i forbindelse med studiet eller på arbejdet? Så kan du med fordel tage Aliga Aqtive’s algeprodukter på daglig basis, da produkternes næringsstoffer hjælper med at skabe balance i din krop og give dig det energiboost, som du behøver.

Styrker Immunforsvaret

Vores immunforsvar behøver grundlæggende næring for at fungere godt og alger indeholder især store mængder næringsstoffer såsom vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke dit immunsystem. F.eks. Er jern ansvarlig for, at dit blod bliver transporteret rundt i kroppen. C-vitamin hjælper med at optage jern og styrker immunforsvaret, mens de forskellige B-vitaminer danner røde blodlegemer i kroppen og sørger for, at cellerne deler sig normalt og yderligere bidrager de også til, at kroppen omsætter aminosyrer, kulhydrater og fedtstoffer samt styrker dit immunforsvar.

PLANTEBASERET & VEGANSK

Vores produkter er 100% baseret på planter, hvor dets aktive stoffer giver kosttilskud til folk, der leder efter veganske og plantebaserede kosttilskud til et godt og sundt liv.

Antioxidanter

Chlorella indeholder antioxidanter som lutein, beta-caroten og klorofyl. Antioxidanterne spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af cellevæv mod frie radikaler, og beskytter således den levende organisme mod infektioner og degenerative sygdomme.

Detox

Chlorella er den alge, som har de bedste detox-egenskaber takket være cellernes unikke og naturlige evne til at binde affaldsprodukter som f.eks. tungmetaller, forurenede stoffer og tilsætningsstoffer. Sammen med klorofylets antioxidanter, renser chlorella naturligt disse affaldsstoffer og beskytter kroppen mod frie radikaler og hjælper også immunforsvaret med at bekæmpe bakterier og nedbryde beskadiget væv.

vitaminer & mineraler

Både chlorella og blæretang indeholder en bred vifte af forskellige vitaminer - som eksempel .B-vitaminer som Tiamin, Riboflavin, Niacin, Biotin, Folsyre og B12. Alle vitaminerne hjælper blandt andet med til et sundt stofskifte, produktion af røde blodlegemer og dannelse af vigtige komponenter i kroppens DNA. Vitamin C og E er naturlige antioxidanter, der beskytter cellerne mod frie radikaler, og K-vitamin er nødvendigt for blodets koagulering og transporterer calcium til skelettet.

Perfekt sammensætning

Chlorella algen og Blæretang giver samlet en fantastisk virkning på både tarmsystemet, energi, hud og velvære. Derfor har vi valgt at udover vores rene chlorella vil vi også tilbyde et mix af de to, da vi mener de er perfekte til enhvers morgenrutine.

Fucoidan

Fucoidan er et molekyle, som blæretang har et højt indhold af. Fucoidan er godt til anti-ageing-effekter som f.eks. forebyggelse af rynker, da den plejer huden indefra. Derudover er der efterhånden meget forskning som viser, at fucoidan har en positiv effekt på flere typer af kræft.

Proteiner

Protein er livsnødvendigt for mennesker, da kroppen nedbryder proteiner til aminosyrer, som anvendes i alle kroppens processer. Aliga Aqtive’s chlorella har et højt naturligt indhold af proteiner ca. 55%. Og den indeholder alle de nødvendige, essentielle aminosyrer, som kun kan tilføres via kosten.

Magnesium

En af de mange positive effekter fra Chlorella algen er blandt andet indholdet af magnesium, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og bidrager derved også til et normalt energistofskifte.

Inspiration

Tilføj algen til din daglige kost.