Om Aliga Aqtive's Alger
Rig på proteiner og vitaminer.
Shop her
Aliga Aqtive Chlorella & Tang pulver

Næring fra naturens alger

Alger er meget mere end planter, der klistrer sig fast til din hud, når du har badet i havet. Det er den ældste plante på jorden og grunden til alle vækster og afgrøder, som vi dyrker i dag. Alger er også det stærkeste fundamentet i den globale ‘’plant-based’’-trend, som vi ser i forbindelse med mad og helsekost i dag.

Mikroalger, som f.eks. chlorella, eller makroalger som f.eks. blæretang, er rige på en lang række næringsstoffer, som er godt for vores sundhed. Alger er en naturlig kilde til proteiner, vitaminer, mineraler, kostfibre, fucoidan samt klorofyl og antioxidanter. 

Fordelene ved vores kvalitets alger

Hvad er Chlorella

Chlorella er en éncellet grøn ferskvandsalge, der indeholder mange forskellige næringsstoffer, hvilket gør den perfekt som kosttilskud. Chlorellaens rige indhold af næringsstoffer som protein, vitaminer, mineraler såvel som klorofyl og antioxidanter, giver det et godt ernæringsmæssigt supplement til kosten.

Hvad er blæretang?

Blæretang er en brunalge, som vokser ved alle danske kyster. I folkemunde er den en af verdens sundeste fødevare, hvilket blandt andet skyldes det høje indhold af vitaminer, mineraler, kostfibre og stoffet fucoidan.

Et liv i velvære

Har du brug for ekstra energi eller skal du præsterer ekstra i forbindelse med studiet eller på arbejdet? Så kan du med fordel tage Aliga Aqtive’s algeprodukter på daglig basis, da produkternes næringsstoffer hjælper med at skabe balance i din krop og give dig det energiboost, som du behøver.

Styrker Immunforsvaret

Vores immunforsvar behøver grundlæggende næring for at fungere godt og alger indeholder især store mængder næringsstoffer såsom vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke dit immunsystem. F.eks. Er jern ansvarlig for, at dit blod bliver transporteret rundt i kroppen. C-vitamin hjælper med at optage jern og styrker immunforsvaret, mens de forskellige B-vitaminer danner røde blodlegemer i kroppen og sørger for, at cellerne deler sig normalt og yderligere bidrager de også til, at kroppen omsætter aminosyrer, kulhydrater og fedtstoffer samt styrker dit immunforsvar.

PLANTEBASERET & VEGANSK

Vores produkter er 100% baseret på planter, hvor dets aktive stoffer giver kosttilskud til folk, der leder efter veganske og plantebaserede kosttilskud til et godt og sundt liv.

Antioxidanter

Chlorella indeholder antioxidanter som lutein, beta-caroten og klorofyl. Antioxidanterne spiller en rolle i beskyttelsen af cellevæv mod frie radikaler.

Vitalitets-energi

Chlorella er en alge, som har et nærende indhold af vitamin B12, proteiner og mineraler, derved kan den hjælpe til forøgelse af livsenergi og et liv i harmoni.

vitaminer & mineraler

Både chlorella og blæretang indeholder en bred vifte af forskellige vitaminer - som eksempel .B-vitaminer som Tiamin, Riboflavin, Niacin, Biotin, Folsyre og B12.

Perfekt sammensætning

Chlorella algen og Blæretang giver samlet en fantastisk virkning på både tarmsystemet, energi, og velvære. Derfor har vi valgt at udover vores rene chlorella vil vi også tilbyde et mix af de to, da vi mener de er perfekte til enhvers morgenrutine.

Proteiner

Protein er godt for mennesker, da kroppen nedbryder proteiner til aminosyrer, som anvendes i alle kroppens processer. Aliga Aqtive’s chlorella har et rigt naturligt indhold af proteiner ca. 55%. Og den indeholder alle de nødvendige, essentielle aminosyrer, som kun kan tilføres via kosten.

Magnesium

En af de mange positive effekter fra Chlorella algen er blandt andet indholdet af magnesium, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, og bidrager derved også til et normalt energistofskifte.

Inspiration

Tilføj algen til din daglige kost.