Opskrifter med Chlorella alge

Chlorella drik

Til 1 Glas Chlorella Drik

  • 1 tsk. Aliga Aqtive Dansk Chlorella pulver
  • 1 glas friskpresset juice (du kan også vælge din favorit købe juice)


FREMGANGSMÅDE 

Tilføj pulveret, og rør godt rundt, tilføj gerne isterninger. Nyd din Chlorella Drik afkølet.

Chlorella er rig på Vitamin B12, som bidrager til et normalt energistofskifte. Vitamin B12 bidrager til nervesystemets normale funktion samt en normal omsætning af homocystein.

Derudover bidrager Vitamin B12 til en normal psykologisk funktion, en normal dannelse af røde blodlegemer og immunsystemets normale funktion. Vitamin B12 bidrager også til at mindske træthed og udmattelse og spiller en rolle i celledelingsprocessen. Derfor er den grønne energibooster Chlorella drik et fantastisk, sundt supplement til din hverdag.

Mikroalgen Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) er en populær ferskvands alge, som indeholder B12 vitaminer, proteiner og mineraler, og har et naturligt indhold af klorofyl. Algen er derfor god til at hjælpe med at fremme den naturlige afgiftnings proces i kroppen.

Chlorella og andre alger har vundet stor popularitet på især det asiatiske marked og også flere steder i Europa. Desværre er vi i Danmark lidt bagud ift. at opdage algernes fantastiske kvaliteter. Heldigvis får stadigt flere øjnene op for de fantastiske, naturlige kilder til vitaminer og mineraler, som eksempelvis kan nydes i en lækker Chlorella Drik.

Aliga Aqtives Chlorella alge er produceret i lukkede tanke på en fabrik i Hjørring i Nordjylland. Her sikres det at produktet er 100% dansk, med steril produktion som sikre et rent produkt uden indhold af diverse giftstoffer og tungmetaller, som kan forekomme i åbne tanke og dyrkning i ferskvands floder.

Den 100% danske produktion er et kvalitetsstempel i kraft af den danske kvalitet, vi leverer. Derudover er der ikke unødvendig transport til og fra andre lande forbundet med produktionen af vores produkter. Derfor kan vi holde CO2 udslippet på et minimum. 

Find flere Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.