Chlorella smoothie

Chlorella smoothie

Til 5 dl Chlorella Smoothie

FREMGANGSMÅDE

Tilføj alle ingredienser i en blender, og blend indtil en ensformet konsistens.
Og nyd din Chlorella Smoothie afkølet.

Vores Chlorella pulver er en frisk energibooster til hverdagen. Tilføj gerne pulveret i et glas vand, juice eller smoothie og mærk den opkvikkende effekt alger kan have på kroppen. 

Trænger du til et energi boost er alger en sund og grøn løsning, både for dig og miljøet. Vores veganske Chlorella er nemlig produceret i lukkede tanke, for at sikre en sund og ren produktion af algerne. Og så er de dyrket og høstet i Nordjylland. 

Vores Chlorella pulver og Chlorella & Blæretang pulver er fantastisk i alverdens drikke og madlavning. Og i virkeligheden er det kun fantasien som sætter grænsen for brug af alger i din dagligdag. 

Husk at du skal holde dig indenfor den anbefalede mængde indtag af alger om dagen pr. person, så mål godt af og sørg for at du ikke overskrider det daglige indtag på maks. 1 teske pr person. (3 gram) Del derfor gerne din kage, dadelkugler eller knækbrød med andre, så i alle kan få gavn af de sunde alger. 

Aliga Aqtives Chlorella alge er produceret på en fabrik i Hjørring, hvor vi specialisere os i alger. Chlorella algen er dyrket i lukkede tanke som sikre en steril og ren produktion, der gør den fri for tungmetaller samt andre giftstoffer og skaldyr, derved er Aliga Aqtives chlorella også 100% vegansk. 

Find flere Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.