Ærtepure med blæretang

Vær opmærksom på, at du ikke bør overskride det daglige indtag på max 1 teske (3 gram) alge pulver pr person om dagen, når du laver Ærtepuré. 

Ærtepuré med tang & alger

Ærtepuré til 2 personer

Ingredienser:

 
FREMGANGSMÅDE 

1. Hæld kogende vand over de frosne ærter, og lad dem stå i ca. 2 minutter.

2. Hæld derefter vandet fra, og blend ærterne med resten af ingredienserne.

3. Smag til med salt og peber og evt. mere lime.

Dyppelse til dine chips, smørepålæg på dit brød eller lækker puré til dit tapas bord. Vores sunde ærtepuré med alger fungerer fantastisk i mange sammenhænge.

Den friske smag kombineret med den cremede konsistens gør den til en oplagt tilføjelse til de fleste af dine ynglingsretter. Vi elsker eksempelvis at kombinere den med en omgang Glutenfri knækbrød med alger, for en velsmagende og sund eftermiddagssnack.

Svaret er et rungende JA! Faktisk er alger pakkede med sunde vitaminer og mineraler, som vores kroppe har super godt af. Derudover er de også enormt bæredygtige, da algeproduktion ikke belaster klimaet på samme måde som anden plantebrug gør.

I flere og flere lande anerkendes alger som en nyttig energikilde. Danmark har længe været bagefter, men heldigvis er de små havplanter også ved at vinde indpas på det danske marked.

Nogle kan have svært ved at gennemskue, hvordan de skal indarbejde alger i deres hverdagskost. Derfor viser vi her, hvordan det for eksempel kan indtages gennem en lækker ærtepuré.

 

Aliga Aqtives Dansk Chlorella pulver, som benyttes i denne opskrift på ærtepuré er produceret i Hjørring i Nordjylland. Den er altså 100% dansk produceret, og det er vi meget stolte af.

Vores Chlorella produceres af Aliga Microalgae. Du kan læse mere om produktionen på deres hjemmeside. 

At vi er Dansk Produceret betyder for dig som kunde, at du kan være sikker på, at vores produkter lever op til danske kvaliteter. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder, som de ikke kan finde andre steder.

Dansk Chlorella Tabletter

Dansk Chlorella Tabletter

kr. 109,95
Dansk Chlorella og Blaeretang Pulver

Dansk Chlorella & Blæretang Pulver

kr. 149,95
Dansk Chlorella pulver

Dansk Chlorella Pulver

kr. 119,95

Find flere Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.