Returpolitik
Fri fragt i DK på alle ordre
SHOP HER

Oversigt

HOS ALIGA AQTIVE

Sender vi til hele verden. 

Vær opmærksom på at told kan forekomme i det pågældende land udenfor EU & Norge. Aliga Aqtive står ikke til ansvar for told udenfor Danmark. Det er derfor kundens eget ansvar at undersøge toldregler i dets pågældende land hvor de ønsker varen leveret.

I Danmark sender vi med fri fragt ved køb for minimum 179,90 kr. på alle ordre. 

RETURNERING & REKLAMATION

Fortrydelsesret
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returnering fra Danmark
Hvis du ønsker at returnere din vare sender du den til vores hovedkontor. OBS produkterne skal være i intakt emballage, og ikke være åbnet når vi modtager det retur. 

Hvis du ønsker pengene retur, vil vi kreditere dem ved modtagelse af varen. Herfra kan der gå 1-3 bankdage før du kan se dem på din konto, alt efter bank.

Returnering uden for Danmark
Hvis du ønsker at returnere din vare uden for Danmark, bedes du sende pakken til:

Vedlæg venligst en note I pakken med enten navn eller ordre. Pakken skal returneres indenfor 30 dage (Fra leveringsdato ) til følgende adresse:

Retur address

Aliga ApS
Vandværksvej 12
9800 Hjørring.
Danmark

Att. Webshop.

Du bedes vedlægge en note med enten dit navn eller ordre nummer så vi hurtigt kan behandle returneringen. Vi anbefaler at du sender pakken med tracking, så du også selv kan følge med om den er blevet leveret til os. Emballage og varens stand skal være som ved modtagelse. Du er velkommen til at bruge en anden pose til forsendelse, hvis den pakken kom i, er i stykker.

Spørgsmål? Kontakt os venligst på: adm@aliga.dk

VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.