Grøn drik

Grøn drik

Til 5 dl Grøn drik

  • 1 tsk. Aliga Aqtive Dansk Chlorella pulver
  • 2 stk. Grønkålsblade
  • 2 stk. Selleristilke
  • ⅓ stk. Romansalat
  • ½ Agurk
  • 1 æble
  • 1 citron
 
FREMGANGSMÅDE

Tilføj alle ingredienser i en juicepresser, og blend indtil en ensformet konsistens.
Og nyd en afkølet Grøn drik.

Vidste du at en nem lækker morgenjuice med alger kan give et ekstra boost energi i hverdagen? Prøv en nem og velsmagende Grøn drik.

Tilføj Aliga Aqtive Dansk Chlorella alge til en lækker smoothie med alle dine ynglings frugter og grøntsager. En sund, lækker og velsmagende forfriskning, som kan nydes med pletfri samvittighed. 

Selvom det er nemt at lade sig skræmme af en ny ingrediens, så er der slet ingenting at være bekymret for, hvad angår smagen. Det er der flere grunde til:

  1. Vores Chlorella er utroligt smagsneutral. Den har en svag algesmag, som for nogen kan virke ukendt, men den smager ikke grimt.
  2. Den smule smag der er i vores Chlorella pulver, er utroligt nemt at camouflere med andre smagskraftige ingredienser som eksempelvis juice.
  3. Chlorella er en ferskvandsalge, som vi producerer i lukkede tanke i steril produktion, så der er ingen fare for smag af hav. Det er ren sundhed.

Den algepulver, som bruges i en Grøn Drik er 100% dansk produceret. Vores Chlorella produceres af Aliga Microalgae i Hjørring i Nordjylland. 

I produktionen dyrkes, høstes og pakkes al chlorella, som benyttes i vores produkter. Vi følger altså algerne gennem hele processen, og kan dermed sikre den allerhøjeste kontrol af processen.

Algerne, som du blander i din Grønne Drik er dyrket i lukkede tanke. Dette sikrer et produkt fri for uønskede bakterier og partikler.

Find flere Opskrifter

Tilføj alger til din daglige kost.